SHITET TRUALL VIRUA GJIROKASTER
SHITET TRUALL VIRUA GJIROKASTER
SHITET TRUALL VIRUA GJIROKASTER
SHITET TRUALL VIRUA GJIROKASTER
SHITET TRUALL VIRUA GJIROKASTER
SHITET TRUALL VIRUA GJIROKASTER
Urgjente -Eskluzive per Zanat
Shitet truall me sip 2200 m2 e pershtateshme per biznese dhe vila
Vendodhja : Vije e pare rruga nacionale Gjirokaster Tepelene 500 m larg nga liqenit te Viroit .
Cmimi 70 euro m2
Ky truall eshte i niveluar i rrethuar dhe linjen elektrike
Prona disponon dokumenta te rregullta pronesie .
Per nje vizite ne prone kontakt 0699677699