SHITET TRUALL LAGJJA CFAKE GJIROKASTER
SHITET TRUALL LAGJJA CFAKE GJIROKASTER
SHITET TRUALL LAGJJA CFAKE GJIROKASTER
SHITET TRUALL LAGJJA CFAKE GJIROKASTER
SHITET TRUALL LAGJJA CFAKE GJIROKASTER
SHITET TRUALL LAGJJA CFAKE GJIROKASTER
SHITET TRUALL LAGJJA CFAKE GJIROKASTER
SHITET TRUALL LAGJJA CFAKE GJIROKASTER
11,000
????Nje super prone me nje pamje fantastike buze rruge .Per te gjithe ju qe ju duhet nje truall per te nderruar strehezen tuaj larg zhurmes ne ju prezantojme kete listim i rri !
☎️Per nje vizite ne prone numri i kontaktit ne dispozicion 0699677699 pronesie dhe rreth 300 m2 ne posedim .
Prona ndodhet lagja Cfake mbi rrugen nacionale Gjirokaster – Kakavij
????.Kjo prone ka dhe projektin e ndertese me 2 kate .
Cmimi i ketij trualli eshte 11.000 euro dhe disponon dokumenta te rregullta pronesie .
☎️Kontakt 0699677699