SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
SHITET SHTEPI PRIVATE ZONA MUZEALE GJIROKASTER
150,000
????Urgjente
Listim i rri nje shanc qe nuk duhet humbur
????Eskluzive per Zanat
Shitet shtepi private sip trualli 347 m2
ndertim 110 m2 .Me nje vendodhje perfekte prane pazarit karakteristik ne lagjja 11 Janari Gjirokaster e pershtateshme per biznes .
Organizimi i kesaj prone eshte
Kati i dyte – 4 dhoma 1 sallon holl 1 guzhine
Kati i pare 1 sallon 1 guzhine tualet kopesht
Ne total bashke me sallonet dhe guzhinat 8 dhoma
????Cmimi i padiskutueshem 150.000 euro ????
☎️Te interresuarit te kontaktojne ne 0699677699