SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
SHITET DYQAN 18 SHTATORI GJIROKASTER
77,000
????Listim i rri
Eskluzive per Zanat
Shitet dyqan me sip 77 m2 dhe 56 m2 .
Karakteristike e kesaj prone eshte se kjo sip eshte e ndare ne 4 pjese me hyrje personale dhe tualet
????Ambjentet jane per te restauruar .Dyqanet ndodhen ne qender lagjja 18 shtatori Gjirokaster .Cmimi i te dyjave ambjenteve eshte 77.000 euro .
????Per nje vizite ne prone dhe me teper informacion☎️ kontakti 069 96 77 699