SHITET APARATMENT 2+1 LAGJJA ZINXHIRA GJIROKASTER
SHITET APARATMENT 2+1 LAGJJA ZINXHIRA GJIROKASTER
SHITET APARATMENT 2+1 LAGJJA ZINXHIRA GJIROKASTER
SHITET APARATMENT 2+1 LAGJJA ZINXHIRA GJIROKASTER
SHITET APARATMENT 2+1 LAGJJA ZINXHIRA GJIROKASTER
SHITET APARATMENT 2+1 LAGJJA ZINXHIRA GJIROKASTER
26,000
????Oferta e ores se fundit
Cmimi 26.000 euro
Nje shanc qe nuk duhet tju iki
????Eskluzive per Zanat
Shitet apartament me sip 71.41 m2 Organizimi 2+1 ballkon dhe tualet .
????Apartamenti eshte i parestauruar dhe ndodhet ne pallat ekzistent me vendodhjen ne lagjja Cfake Gjirokaster .
☎️Per nje vizite ne prone kontakt 0699677699