SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
SHITET VILE VIRUA GJIROKASTER
45,000

????Listim i rri
Eskluzive per Zanat
????Shitet godine banimi me 2 kate sip ndertimi ????194.5 m2 secili kat dhe truall rreth vetes .

Godina eshte e paperfunduar kati i 2 ka 70 % te punimeve te perfunduara
????Vendodhja Virua Gjirokaster .
Cmimi 45.000 euro
☎️Kontakt 069 96 77 699