SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
SHITET ARE GJIROKASTER
25,000
Eskluzive Zanat Real Estate
Shitet arre me sip 4400 m2 , vendodhja Mashkullore Gjirokaster
Ara eshte e mbjelle me peme frutore lajthi dhe rrush.Ka te istaluar sistem uji vaditesh 24 ore dhe rrethuar me rrjete teli .Prona disponon dokument te rregullt pronesie .
Cmimi 25.000 euro
Per nje vizite ne prone kontakt 0699677699